×

Makita Prestatieverbeteraars®

Ervaar het verschil.

Om de allerbeste prestaties te leveren heb je meer nodig dan alleen je machine. De juiste verbruiksartikelen zijn minstens zo belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat de Prestatieverbeteraars van Makita jouw bewerking in vele opzichten beter maken. Stiller, sneller of nauwkeuriger. Het resultaat? Je dag wordt nog productiever. Makita Prestatieverbeteraars zijn de beste verbinding tussen jouw machine en het materiaal. Probeer deze accessoire daarom vooral zelf uit en ervaar het verschil. Je merkt het meteen: beter en makkelijker werken. Pure productiviteit.

Specialized cirkel- en afkortzaagbladen

Exclusief bij Makita, voor specifieke materialen of machines. Deze cirkel- en afkortzaagbladen zijn specifiek op jouw Makita machine. Zowel in toepassing als in type machine. Kijk welk blad jij nodig hebt. Specialized hebben we in Tip Embedded hout, Accu, inval, metaal, aluminium, Sandwich panel, laminaat, bouw en vezelcementplaat.

XTT Slagschroefbits & Dopsleutels

Verbeter je prestaties met Makita’s XTT slagschroefbit. Exclusief bij Makita. 


De XTT: verkrijgbaar in 25 en 50 mm. Deze slagschroefbits onderscheiden zich door een perfecte pasvorm en coating, die roestvorming voorkomt. Uiteraard hebben deze bits een lange levensduur. We hebben deze bits in passingen TORX®, Pozidriv en Phillips. Bovendien zitten er ook dopsleutels in deze nieuwe serie. Ga naar www.makita.nl/XTT voor ons gehele assortiment slagschroefbits. Je vindt daar ook onze reguliere bits. 

Geschikt o.a. voor onze slagschroevendraaiers BTD133RFX, BTD134RFX, BTD145RFX, BTD146RFX, TD0101F, BTS130RFX én natuurlijk andere merken.

P-35477 Doorslijpschijf 125x1,0 mm staal

Vergelijk ’m met andere schijven en ervaar het verschil. Deze schijf doet het werk namelijk in minder dan de helft van de tijd. Bovendien vermindert deze schijf vonken, vibraties en stof. Bovendien is deze schijf voorzien van het oSa keurmerk, wat de veiligheid ten goede komt. Deze schijf geeft een mooiere snede en er treedt minder materiaalverlies op.

Wij hebben doorslijpschijven voor aluminium, metaal, RVS en steen. Allemaal verkrijgbaar in diverse diktes en diameters. Kijk onze website voor meer informatie en bestel bij.

Geschikt o.a. voor: 9564H, 9565H, 9562CVR, 9565CVR, GA5021CF01.

P-38794 Decoupeerzaagblad glasfiber en keramiek

Dit Wolfram decoupeerzaagblad is gemaakt van flexibel staal en heeft een fijnkorrelig hardmetalen coating. Wat andere zaagblaadjes niet  kunnen, kan dit blad wel. Het zaagt met gemak door tegels, keramiek en glasfiber. De nuttige lengte is 54 mm.

Kijk verder op onze website voor alle decoupeerzaagbladen met enkelnokken- (T) en Makita schacht. Voor elk materiaal en afwerking hebben we een goede oplossing.

Geschikt o.a. voor: BJV140RFX, BJV180RFX, 4350T, 4350FCT, 4351FCT.

P-38766 Decoupeerzaagblad Hard metaal-100

De HARD METAAL-100 is het decoupeerzaagblad met hardmetalen tanden. Beter dan andere zaagblaadjes geschikt om te zagen in gasbeton, hardhout, glasvezel, glasvezelkunststoffen, vezelcementplaten en gipskarton. De nuttige lengte is 75 mm en de tandafstand is 4,2 mm.
Kijk verder op onze website voor alle decoupeerzaagbladen met enkelnokken- (T) en Makita schacht. Voor elk materiaal en afwerking hebben we een goede oplossing.

Geschikt o.a. voor: BJV140RFX, BJV180RFX, 4350T, 4350FCT, 4351FCT.

B-08006 Mforce zaagblad hard metaal 165X20 mm 24 tands

Deze nieuwe generatie zaagbladen heeft een vernieuwd tanddesign. De tanden zijn voorzien van een dubbele snijhoek, die een mooie en snelle zaagsnede garandeert. De M-vormige dubbelsnijdende tand zorgt ervoor dat een afwerking van een 48-tands blad wordt bereikt met een 24-tands blad. Voor het zuiver en nauwkeurig zagen van spaanplaat, geplastificeerd en gefineerd hout, meubelplaat, zacht en hard hout.

Dikte 2,0 mm, standbladdikte 1,6 mm, tandhoek 15 graden.

Klusvisie zegt: “Dat zaagt, wat een sensatie. Aan het Mforce zaagblad hoeven we weinig woorden vuil te maken. Anders gaat het nog op een advertentie lijken.” We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen... De Mforce is verkrijgbaar in diameters 165 tot en met 235 mm. Bestel ze nu op onze website.

Geschikt o.a. voor: SP6000K1X, BSS610RFX, 5603RK, 5603R, 5604R.

B-11673 SDS-PLUS Boor 6x160 mm 

Bij zwaar boorwerk in hard (gewapend) beton wordt het kwaliteitsverschil tussen de P4S en andere boren onmiddellijk duidelijk.

De P4S van Makita heeft vier spiraalruggen voor precisie, langere standtijd, gelijkmatige slijtage en minder vibraties. De P4S is in een groot aantal maten beschikbaar. Kijk op op onze website voor jouw maat en bestel ze daar. Het PGM-keurmerk (Prüfgemeinschaft für Mauerbohrer) is een keurmerk voor betonboren.

Slechts een paar fabrieken in de wereld hebben dit prestigieuze keurmerk. Deze Makita Prestatieverbeteraar uiteraard ook.

Geschikt o.a. voor: HR1830, HR2460, HR2230, HR2470, HR2470FT, HR2811F, HR2811FT.

P-64571 Gatzaag hard metaal uni 68 mm                                     

Deze universele hardmetalen gatzaag is geschikt voor vele installateurs. Dit is de standaard op het gebied van prestatie, toepassing en veiligheid. De geïntegreerde hardmetalen tanden en gebogen lossingskamers zorgen voor optimale prestaties in materialen van hout tot en met gasbeton. De adapter is voorzien van een snelwisselsysteem waardoor je de centreerboor snel kunt wisselen. Met bijgevoegde centreerboor kun je boren in gasbeton, steen, tegels, gips en Fermacell.

Geschikt voor diverse (klop)boormachines.

P-45266 Reciprozaagblad Hard Metaal “zilver” 300 mm                                                                                     

Dit “zilver” blad is het snelst zagende blad, ideaal voor het bewerken van gefabriceerde steensoorten zoals zachte en harde kalkzandsteen, baksteen en cellenbeton. Het extra hoge blad maakt het uitermate geschikt voor rechte zaagsnedes. Dit blad is ook beschikbaar in een standaardhoogte voor het zagen in bochten. Kijk op onze website voor alle reciprozaagbladen. Voor ieder materiaal en afwerking hebben we een goede oplossing.

De hardmetalen tanden zijn bovenop de vertanding geplaatst. Hierdoor gaat het zagen soepeler dan bij gewone bladen, ongeacht de te bewerken steensoort. Bovendien verbetert deze vertanding de levensduur van het blad aanzienlijk.

Geschikt o.a. voor: BJR181RFE, JR3050T, JR3060T, JR3070CT.

P-46648 Reciprozaagblad Hard Metaal “wit” 300 mm                                                                                        

Dit witte blad kan gebruikt worden voor de meest gebruikte gefabriceerde steensoorten zoals kalkzandsteen, baksteen en andere metselstenen. Bovendien is het uitermate geschikt voor holle bouwstenen. Dankzij de positie van de hardmetalen tanden is het blad zelfscherpend. De fijne tandafstand zorgt ervoor dat vibraties verminderd worden. Dit maakt het gebruik comfortabeler en gemakkelijker. Het extra hoge blad maakt het uitermate geschikt voor rechte zaagsnedes. Dit blad is ook beschikbaar in een standaardhoogte voor het zagen in bochten.

Bekijk alle reciprozaagbladen op onze website. Voor ieder materiaal en afwerking hebben we een goede oplossing.

Geschikt o.a. voor: BJR181RFE, JR3050T, JR3060T, JR3070CT.

B-13465 Diamantschijf 350x25,4/20 mm rood

B-12712 Diamantschijf 230x22,2 mm rood

Dankzij de M-vorm van het segment komt het snijvermogen bij de eerste aanzet optimaal tot haar recht. Beter dan bij gewone bladen. De superieure binding zorgt voor een lange levensduur en is geschikt voor o.a. graniet, kalkzandsteen, beton, dakpannen. Je kunt er zelfs mee door staal. Voor elk materiaal en afwerking hebben we een goede oplossing.

Je zou willen dat al je bladen Stealth technologie hebben. Want deze superieure techniek vermindert het geluidsdrukniveau duidelijk hoorbaar. Prettig voor jou en vooral voor jouw omgeving. 3DDG staat voor 3D Diamond Grid. Deze technologie verdeelt de diamanten gelijkmatig over elk segment en die worden zo optimaal verbruikt. Je merkt het verschil in levensduur en zaagsnelheid met je oude bladen.

Geschikt o.a. voor: GA9010CFY, GA9020SFYK, GA9030SFY, GA9040RF01.

B-12740 Diamantschijf 230x22,2 mm blauw       

B-13493 Diamantschijf 350x25,4/20 mm blauw

Deze schijf is geschikt voor diverse beton- en steensoorten. De binding zorgt voor een lange levensduur in beton en steen. Het speciale segmentontwerp vermindert wrijving en verbetert hiermee de koeling van de schijf. De schijven zijn verkrijgbaar in een duurzame en een snelle variant.


3DDG staat voor 3D Diamond Grid. Deze technologie verdeelt de diamanten gelijkmatig over elk segment en die worden zo optimaal verbruikt. Dit verbetert zowel levensduur als zaagsnelheid aanzienlijk.

Op onze website vind je al onze diamantschijven. Voor elk materiaal en afwerking hebben we een goede oplossing. Kijk nu en bestel bij.


Geschikt o.a. voor: GA9010CFY, GA9020SFYK, GA9030SFY, GA9040RF01.

B-10366 Zelfslijpende puntbeitel SDS-MAX

Dit is geen gewone SDS-MAX puntbeitel. Deze slijpt zichzelf tijdens het werk. Herslijpen is dus niet meer nodig. De beitel heeft een stervormig ontwerp. Hierdoor wordt de afnamesnelheid met 15% verhoogd, sneller werken dus.

Bovendien is deze beitel voorzien van Rtec technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat  terugslagenergie weer omgezet wordt in slagenergie. Dit betekent efficënter en gemakkelijker werken. De beitel is 400 mm lang. We hebben nog vele andere beitels in ons assortiment. Bestel ze nu op onze website.

Geschikt o.a. voor: HM1213C, HM1214C, HM0871C.