×

De combinatie van stofvrij én snoerloos werken is nu mogelijk. 

Geen haspels en stopcontacten meer zoeken of kabels uitrollen. Enkel de stofzuiger en machine van accu’s voorzien, de steiger op en je bent klaar voor het werk. Makita biedt echte werkvrijheid. Maak kennis met de DVC260ZX, DVC861LZ en DVC863LZX

 

 

TNO gecertificeerd

Geen zorgen over controles van de Inspectie van SZW, de accu stofzuigers zijn TNO gecertificeerd en geclassificeerd met een D-label. Je mag zelfs boren in beton, tot 16 mm. Een primeur. En, in combinatie met een boor-, schuur- of zaagmachine mag je maar liefst 8 uur onafgebroken werken. Meters maken is nog nooit zo makkelijk en zorgeloos geweest.

 

  Eigenschappen

Nagenoeg alle Makita-accumachines zijn aan te sluiten waardoor veel combinaties volledig zonder snoer mogelijk zijn.

Nog meer accu stofzuigers

Maar daar houdt het niet op. Naast de ruggedragen stofzuiger en hybride stofzuiger komt Makita met nog 2 andere accu stofzuigers. Makita denkt namelijk ook na over robotica.

 

RoboCleaner (DRC200Z)

Voorzien van maar liefst 17 sensoren is deze onafhankelijke veger geschikt voor commerciële en industriële toepassingen tot 500 m2. Hij detecteert obstakels en afgronden. De DRC200Z heeft 2 programma's: een willekeurig patroon en een vast patroon. Je kunt hem tevens instellen om te beginnen met werken na 1, 3 of 5 uren. Ofwel in de avonduren of ’s nachts. Aangedreven door twee 18 V accu’s die parallel geschakeld zijn. Wanneer één accu zijn limiet heeft bereikt, wordt er automatisch overgeschakeld naar de tweede accu.

 

Steelstofzuiger (DCL182ZB)

Deze handige en compacte accu steelstofzuiger is ideaal voor kleine ruimtes. Voorzien van een eenvoudig instelbare hoog/laag zuigkracht, waarbij je op de lagere stand langer kunt doorwerken en op hoge stand voor een nog beter resultaat. Gebruik ‘m voor het uitzuigen van je werkbus of in de keet.

Vandaag vóór 12 uur besteld, volgende werkdag in huis

Zie jij toepassingsmogelijkheden binnen jouw werkzaamheden? Wacht dan niet langer en bestel de stofzuiger(s) via onderstaande button, met iDeal of via een dealer naar jouw keuze. Je kunt ook bij jouw dealer binnenlopen en bestellen. Wat jou het best uitkomt. Veel werkplezier alvast.

Uitvoeringen