×

Wij hebben een mooie selectie aan artikelen voor je uitgezocht.

Wanneer je tussen 1 oktober en 31 december 2018 een van de actiemachines bestelt, sturen we je na aanvraag het daarbij horende accessoirepakket gratis toe. De inhoud van elk pakket ligt vast. Bekijk op makita.nl/aanbieding de voorwaarden en alle machines die meedoen met deze actie.

Pakket 1 XTT slagschroefbits
Pakket 2 Specialized invalcirkelzaagblad
Pakket 3 Reciprozaagbladen
Pakket 4 Betonboren
Pakket 5 Frezen
Pakket 6 Decoupeerzagen

 

 

 

 

 

 

Pakket 1: XTT slagschroefbits

Échte prestatieverbeteraars, net een bitje beter

Een slagschroevendraaier schroeft dankzij de slagen van de machine zeer snel. Erg handig. Als je bits tenminste bestand zijn tegen deze slagen. Een bit zal de kracht die vrijkomt op moeten vangen. XTT-bits hebben het extreem hoge torsievermogen dat een gewone bit niet heeft. De torsiezone dempt de belastingpieken, maar geeft wel de kracht door aan de schroef. Dankzij het torsievermogen en de perfecte pasvorm wordt de levensduur van je bit tot wel vijftienmaal verlengd.

Ervaar het zelf

Het actiepakket bestaat uit 17 XTT-accessoires voor jouw slagschroevendraaier. 16 bits en één magnetische bithouder. Dankzij de krachtige magneet om deze bithouder, blijft je schroef vanzelf kleven. Verder is het pakket voorzien van 10 TORX-bits, 4 Pozidriv-bits en 2 Philips-bits in diverse maten. Met dit pakket kom je beslagen ten ijs.

Inhoud van het pakket

B-28531 1/4" krachtige magnetische bithouder speciaal ontwikkeld voor slagschroevendraaiers
B-28391 Xtt Slagschroefbit T10X25 mm
B-28400 Xtt Slagschroefbit T15X25 mm
B-28416 Xtt Slagschroefbit T20X25 mm
B-28422 Xtt Slagschroefbit T25X25 mm
B-28438 Xtt Slagschroefbit T30X25 mm
B-28450 Xtt Slagschroefbit PZ2X25 mm
B-28466 Xtt Slagschroefbit PZ3X25 mm
B-28488 Xtt Slagschroefbit PH2X25 mm speciaal ontwikkeld voor houtbewerking voor extra grip.

  

Pakket 2: Specialized invalcirkelzaagblad

De waarde van het juiste zaagblad

Er zit meer achter dan je denkt. Een zaagblad is niet zomaar een zaagblad. Het is een product waar door ingenieurs goed over nagedacht wordt. Ze passen verschillende technieken en innovaties toe om het perfecte blad te creëren voor een specifieke toepassing. Denk aan een coating tegen lijmhoudende materialen en laserslits tegen geluid en vibratie. Met het juiste zaagblad maak je als vakman dan ook echt een verschil. Onze Specialized-cirkelzaagbladen zijn volledig aangepast aan de eigenschappen van het te zagen materiaal of de machine. Zo hebben we ook gespecialiseerde cirkelzaagbladen voor accumachines. Waar zijn accumachines bij gebaat? Zo min mogelijk weerstand. Want hoe minder weerstand, hoe minder energie de machine van de accu vraagt. Zo kun je dus langer zagen op één volle accu.

Speciaal voor onze nieuwe accu-invalzagen DSP600 en DSP601 zijn ook gespecialiseerde
cirkelzaagbladen ontwikkeld. Deze bladen hebben onder andere een extra dun standblad
dat zorgt voor minimale weerstand. Buiten dat je langer kunt zagen op één volle accu,
resulteert een dun standblad ook in een vloeiende snelle zaagsnede en een opmerkelijk
lagere stofproductie. Dat zijn duidelijk merkbare verbeteringen.

Maak kennis met de Specialized-serie

Standaard zitten op de DSP600 en 601 respectievelijk een 55-tands en 56-tands blad die beide geschikt zijn voor het zuiver zagen van bijvoorbeeld gemelamineerde spaanplaat, mdf en laminaat. Bij de SP6000 wordt standaard een 48-tands blad voor hout meegeleverd. Om je veelzijdigheid te bieden krijg je in het accessoirepakket een gratis 28-tands Specialized-blad voor in hout. Het is met zijn 1,4 mm een flinterdun blad. Snel door hout en langer zagen op één volle accu dus. Maak via deze weg kennis met de unieke prestaties van de Specialized-cirkelzaagbladen. Prestatieverbeteraars, ervaar het verschil. 

Vind het juiste cirkelzaagblad voor je bewerking op makita.nl/stroomschemas

Inhoud van het pakket

B-56699 Cirkelzaagblad ontwikkeld voor accu invalcirkelzagen 165X20X1,6 28 tanden

 

Pakket 3: Reciprozaagbladen

Een goed zaagblad doet wonderen

Reciprozaagbladen zijn er in zo veel ‘smaken’ dat je wel kunt zeggen dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. In de meeste gevallen worden reciprozaagbladen gebruikt voor sloopwerkzaamheden zoals metalen/houten constructies, kozijnen en pallets. Er zijn nog veel meer toepassingsmogelijkheden waarbij je prima gebruikt kunt maken van een reciprozaag. Het op maat zagen van kunststof en metalen leidingen en pijpen in de installatiebranche. Makita heeft ook een assortiment zaagbladen waarmee je tegels, baksteen en gasbeton op maat kunt zagen. En ook in de tuin prima inzetbaar voor het snoeien van takken. Voor meer zaagbladen kijk je op makita.nl/zaagbladen

Dit kwartaal ontvang je bij aankoop van een reciprozaag een divers assortiment met 15 zaagbladen. Vind het juiste reciprozaagblad op makita.nl/stroomschemas

Inhoud van het pakket

 

B-55815 Reciprozaagblad Bi-metaal, zeer snel en nauwkeurig in metalen pijpen en profielen dankzij holvormige snijkant.
B-31843 Reciprozaagblad Bi-metaal, voor lange levensduur. Ook uitermate geschikt voor palletreparatie.
B-05153 Progressieve HCS reciprozaagblad, snel in dik en dun materiaal zagen. Gezet en geslepen. Voor hout, spaanplaat, MDF en kunststoffen.

 

Pakket 4: Betonboren

Zo zeker als twee maal twee vier is

Bij zwaar boorwerk in hard (gewapend) beton wordt het kwaliteitsverschil tussen de P4S SDS-PLUS-boor en andere boren onmiddellijk duidelijk. De P4S van Makita heeft vier spiraalruggen voor precisie, langere standtijd, gelijkmatige slijtage en minder vibraties. De P4S is in een groot aantal diameters en lengtes beschikbaar. Dat begint bij een diameter van 5 mm en loopt op tot 32 mm. Tot en met 16 mm diameter heeft de betonboor vier spiraalruggen. De grotere diameters P4S en M4S (SDS-MAX-boren) hebben twee spiraalruggen voor het afvoeren van grote volumes van boormeel.

Inhoud van het pakket

B-59031 P4S: SDS-PLUS boor 7-delige set

  

Pakket 5: Frezen

Veel te frezen

Een freesmachine heeft vele gezichten. Je kunt enorm veel verschillende afwerkingen en verbindingen realiseren. Bijvoorbeeld een zwaluwstaartverbinding die vaak voorkomt in interieurbouw. Of een groef-veerverbinding die gebruikt wordt voor vloeren en wanden. Buiten vele verbindingen zijn er ook vele afwerkingen en profielen te frezen. We hebben een breed assortiment frezen voor de afwerking of verbinding die jij zoekt. Voor deze verschillende toepassingen zijn ook meerdere freesvoeten beschikbaar. Een kantenfreesvoet, een bovenfreesvoet en een voet om buiten de as te frezen. Uit (optionele) accessoires is ook een kantenfreesvoet samen te stellen met uiterste stabiliteit. Deze voet werd door al onze testers als ‘‘heel fijn’’ ervaren dankzij een betere stabiliteit en comfort.

Rechtdoorzee

Wist jij al dat je onze freesmachines op de geleiderail kunt plaatsen? De benodigde adapter krijg je gratis van ons in dit pakket. Samen met een hardmetalen afkantfrees voor het netjes afwerken van je werkstuk. De geleiderailadapter is te gebruiken in combinatie met de bovenfrees(voeten). Met behulp van de geleiderail frees je zo een perfecte groef.

Inhoud van het pakket

D-10659

8 mm Hardmetalen afkantfrees. Geschikt voor aanzetten van een schuine kant, het afkanten van uitstekende fineer of kunststof lagen.

194579-2

Geleiderail adapter voor bovenfrezen. Deze adapter wordt geleverd met 8 en 12 mm stangen. 

 

 

 

Pakket 6: Decoupeerzagen

Grootse prestaties met de Makita

Om het allerbeste en mooiste resultaat te leveren heb je meer nodig dan alleen je machine. De juiste verbruiksartikelen zijn minstens zo belangrijk. Makita heeft een breed scala aan decoupeerzaagbladen, voor elk materiaal en afwerking hebben we het juiste blad voor je. Decoupeerzaagbladen voor hout, metaal, aluminium, non-ferrometalen en kunststoffen zijn algemeen bekend. Makita heeft meer, er zijn ook speciale bladen voor het snijden van leer, karton, papier, kurk en rubber of harde materialen zoals glasvezel en keramiek. Samen met het juiste zaagblad is de decoupeerzaag verrassend veelzijdig.

Vorstelijk pakket

Wanneer je tussen 1 oktober en 31 december 2018 één van onze decoupeerzagen bestelt, sturen we je na aanvraag het veelzijdige pakket met 30 decoupeerzaagbladen gratis toe.

Inhoud van het pakket

A-86898 Decoupeerzaagbladenset. Inhoud: B10S, B13, B16, B22, B23.
A-85709 Decoupeerzaagblad 44 mm Voor het grof zagen van bochten in dun materiaal: hout, multi- en triplex en kunststoffen.
A-85690 Decoupeerzaagblad 71 mm Voor het snel, grof zagen van bochten in dik materiaal: hout, multi- en triplex en kunststoffen.
A-80400 Decoupeerzaagblad 42 mm  Voor het zuiver zagen van bochten in: gemelamineerd hout, multi- en triplex en kunststoffen.
A-80391 Decoupeerzaablad 63 mm Voor het recht en zuiver zagen in: hout, multi- en triplex en kunststoffen.
A-85787 Decoupeerzaagblad 52 mm Voor het zagen van bochten in dun materiaal: staal, RVS, aluminium, Trespa en harde kunststoffen.

Accessoirepakket actie 2018

Wanneer je tussen 1 oktober en 31 december 2018 een van de actiemachines bestelt via makita.nl, sturen we je (na aanvraag) het daarbij horende accessoirepakket gratis toe. De inhoud van elk pakket ligt vast. Bekijk op makita.nl/aanbieding de voorwaarden en alle machines die meedoen met deze actie.